Recruitment

Het is momenteel nogal een uitdaging om goed, enthousiast en beschikbaar personeel te vinden. Wij hanteren per klantprofiel een dienst om voor de medewerker de meeste geschikte baan te vinden. Voor de zoeker met spoed, voor de persoonlijke ontwikkelaar en voor de kandidaat die in alle rust zoekt en hulp nodig heeft bij een carrière switch. Daarbij maken we gebruiken van het principe van ‘de surprise fit’, waarbij we bij de kandidaat een profiel hebben opgemaakt waarin de natuurlijke vaardigen en competenties sterker naar voren komen, dan alleen de eerdere werkervaringen of opleiding. Hiermee spelen we in op het personeelsverloop binnen bedrijven, waarmee we hopen kandidaten te binden aan organisaties en zij hun talenten maximaal kunnen inzetten voor de bedrijven waar ze voor komen te werken en daardoor langer verbonden blijven aan deze bedrijven.

Detachering

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit – zoals tijdens een project of een piekmoment – kan de aanpak van 1up Talent als detacheringsbureau uitkomst bieden.

Snel de juiste mensen aan de slag, zonder gedoe. Mensen die gemotiveerd en gedreven zijn, met de juiste opleiding en ervaring. En, heel belangrijk, passend bij uw onderneming. Dat is waar 1UP voor zorgt. Heeft u behoefte aan nieuw talent binnen uw onderneming, voor (tijdelijke) vervanging of om uw bedrijf te laten groeien? 1UP zoekt, selecteert, stelt de juiste kandidaat voor, regelt de administratie en leidt op als daar behoefte aan is. Zo kunnen jullie je blijven focussen op de dagelijkse business. 

Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Na dit vrijblijvende gesprek zijn je eerste vragen beantwoord en weet je of wij mogelijk wat voor je kunnen betekenen.

Wil je meer weten?

Recruitment

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vakgebied *
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld