Yellow Belt in Lean

De Yellow Belt training is dé geschikte training om kennis te maken met de Lean Toolbox. De toolbox bestaat uit de belangrijkste instrumenten van Lean. In de klassikale training leer je hoe jij deze instrumenten kunt toepassen in jouw organisatie.

Locatie:
Remote

E-learning:
€ 199

E-learning + Klassikaal:
€ 499

Yellow Belt in Lean

Bij de Yellow Belt leren wij jou de basiskennis van de principes en methodologieën van Lean. Na de training heb je een goed begrip van de belangrijkste concepten, zoals value stream mapping, pull-systemen en verspillingen. Daarnaast kan je worden betrokken bij de uitvoering van kleinschalige Lean-projecten of helpen bij grotere verbeterprojecten onder begeleiden van een Black of Green Belt. Ook ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van gegevens om verbetering te identificeren. Met de kennis en vaardigheden, opgedaan uit de training, kan je bijdragen aan de verbetering van processen en de efficiëntie in je organisatie verhogen.

1UP biedt verschillende vormen van trainingen aan. Je kunt ervoor kiezen om de e-learning te volgen of een klassikale training te volgen, waarbij de e-learning is inbegrepen.

  • E-learning
  • Klassikale training
  • Coaching

Beschikbare programma-opties:

  • E-learning

Toegang tot ons uitgebreide e-learning programma.

Prijs  199,-

  • E-learning + Klassikale training

Volg het uitgebreide e-learning programma met toevoeging van een klassikale sessie.

Prijs  499,-

De programma’s van 1UP Training bieden flexibiliteit en keuzemogelijkheden om aan de individuele behoeften van deelnemers te voldoen. Schrijf je vandaag nog in en investeer in jouw professionele ontwikkeling!