Over 1up Training

1Up training verzorgt trainingen op het gebied van Continu Verbeteren voor organisaties, afdelingen en individuen. Onze werkwijze kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en verjip-en-janneke van complexe theorie naar praktijk.

Lean, Agile, RPA, Procesmanagement, Work force management, Belbin teamrolcoaching, Lean Data Science, Campion Belts en nog veel meer trainingen of werkopdrachten zijn voorbeelden die uitgevoerd kunnen worden, middels een breed beschikbaar ondernemerscollectief.

1UP Training + 1UP Talent

Wij zijn een frisse Rotterdamse start up die zich vanaf 2023 gaat richten op:

  1. Het trainen van organisaties, afdelingen en individuele talenten,
  2. Het werven en selecteren van talenten die voor langere tijd met plezier, persoonlijke ontwikkeling en vreugde kunnen blijven werken.

Dit gaan wij voor elkaar krijgen door ons te richten op de natuurlijke vaardigheden en competenties van mensen en daarbij aansluiting te zoeken op het type werk wat zij kunnen verrichten waarin zij kunnen blijven groeien met trots en plezier! Daarnaast zijn wij bezig met een platform om de waste uit het digitaal recruitmentproces te verwijderen, dit wordt uiteindelijk de basis van onze werkwijze, waarin werkgevers en werkzoekenden gemakkelijker zelf rechtstreeks sneller kunnen matchen met elkaar.

We vinden het belangrijk dat onze kandidaten zich zowel professioneel als persoonlijk steeds blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen waardevolle talenten heeft en dat wanneer je met onze trainingen, kennisopleidingen en persoonlijke coaching hard aan die talenten werkt, je vervolgens jouw werkgever, klanten en jezelf kunt verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Onze hele organisatie is er op gericht dat jij, op jouw manier, alles uit jezelf en je carrière kunt halen.

Missie 2026

Wij willen vanaf 2026
  1. De meest aanbevolen opleider zijn op het gebied van Lean Trainingen, workshops escape games en e-learnings voor een zo breed mogelijke doelgroep in Nederland, waaronder de mensen die omscholingen moeilijk kunnen veroorloven.
  2. De recruiter zijn met de minste ‘waste’ in het recruitmentproces voor werkzoekende, werkgever en 1Up Talent. Het doel is om (casual) werkzoekenden en werkgevers sneller en beter de match te kunnen laten maken en zelf toetsen op basis van:
    1. Natuurlijke vaardigheden
    2. Ontwikkelde competenties
    3. De vereisten om de functie uit te kunnen oefenen

Werken bij 1up Training of 1up Talent

Wij zijn continue op zoek naar ambitieuze Lean (Six Sigma) Trainers & Consultants. Kom jij werken bij 1up Trainingen?

Er zijn momenteel geen vacatures.